Dowiedz się więcej O naszym menu
PIZZA NEAPOLITAŃSKA
Sekretem naszej pizzy jest długo dojrzewające ciasto przygotowane z mieszanki włoskich mąk, o wysokim stopniu nawodnienia i napowietrzenia. Wypiekamy ją w piecu przystosowanym do pizzy neapolitańskiej, na glinianym szamocie biscotto, w temperaturze 480 stopni C przez 60-90 sekund. Naszą pizzę podajemy w całości, w rozmiarze około 32 cm. Pizza neapolitańska jest produktem rzemieślniczym, wytwarzanym ręcznie, a jej kształt zawsze będzie się od siebie różnić.
Pizza Rossa - pomidory San Marzano DOP, oliwa extra vergin
Pizza Bianca - creme fraiche, oliwa extra vergin
Pizza Rossa - pomidory San Marzano DOP, oliwa extra vergin
Pizza Bianca - creme fraiche, oliwa extra vergin
BURGERY WEGETARIAŃSKIE
solo albo w zestawie z frytkami i sałatą
INNE
FRYTKI
CIASTA I DESERY
Napoje
-
Pepsi